Algemene informatie

Hier vind je alle informatie over het bestellen, afhalen, bezorgen en retourneren

Afhalen

De bestelde producten kunnen natuurlijk ook zelf afgehaald worden op onze locatie. Klik hiervoor op het vakje afhalen tijdens het afrekenen. Bij het afhalen zullen wij samen de bestelling inladen. Heb je een bestelling op maat? Wij nemen contact met je op als het klaar ligt.

Bezorgen 

Zonder moeite en snel aan de slag met het project? Wij bezorgen de bestelde producten graag aan huis. In Friesland voor € 50,00. Voor bezorging in Groningen, Drenthe en Noord-Holland vragen wij € 100,00. Voor de overige provincies vragen wij je eerst contact met ons op te nemen voor het bestellen.
Bij bestellingen hoger dan € 1050,- worden de materialen gratis bezorgd. 
Wij bezorgen niet op de waddeneilanden. Bij bestellingen vanaf de waddeneilanden spreken we een locatie af op het vaste land.

Gegevens Houthandel Sneek

Houthandel Sneek
Einsteinstraat 21-23
8606 JE SNEEK
Info@houthandelsneek.nl
0515 336 559

KvK: 74994085
BTW: NL860101496
Bank: NL22 RABO 0308 5728 58
BIC: rabo nl 2 u

Garantie en retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@houthandelsneek.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzonderingen retourneren, let op:  

Uitsluiting van het herroepingsrecht is slechts mogelijk voor producten:

 a. bij producten die op maat gemaakt zijn.

 b. die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument;

 c. die duidelijk persoonlijk van aard zijn;

 d. die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;

Garantie

Mocht er bij ontvangst blijken dat er schade of gebreken zijn aan het product moet u per omgaande contact opnemen via info@houthandelsneek.nl
of bellen naar 0515 336 559.

Download formulier voor herroeping