Over ons

Houthandel Sneek is een lokaal familiebedrijf dat wordt gerund door broer en zus

Deze lokale houthandel wordt gerund door Fokko en Mirjam. Ons assortiment bestaat uit plaatmateriaal, tuinhout, balkhout, steigerhout en veel meer. Naast het vaste assortiment kunnen we nog veel op bestelling regelen, zodat u het nodige alsnog af kunt nemen. Vragen kan altijd!

Ons kort maar krachtige slogan:

“HOUT HAAL JE BIJ HOUTHANDEL SNEEK”

Fokko en Mirjam

Service van Houthandel Sneek

Meedenken met de klant, dat is typisch HHS. Dit maakt ons ook uniek. Onze persoonlijke, betrokkenen en eerlijke (professionele) aanpak wordt erg gewaardeerd. Net als onze producten.
Als klanten ons bedrijf eenmaal hebben gevonden, zien we ze vaak terug!
Wij richten ons op de (online) particulier en klein bedrijf. Voor onze klanten willen we een zo volledig en breed mogelijk assortiment aanbieden. Mochten we een product niet op voorraad hebben, of in ons assortiment zitten, dan doen we alsnog ons best om aan de vraag van de klant te voldoen.

 

Meedenken en meehelpen

Beide hebben we inmiddels de nodige ervaring opgedaan om complete bouwpakketten verder uit te werken. We denken graag met de klant mee wat de beste houtkeuze is en hoe je een bouwwerk in elkaar kunt zetten. We kunnen veranda’s, blokhutten of een schuur prefab voor de klant klaarmaken. Daarnaast kunnen we ook nog in overleg met onze vaste timmerman bespreken om het bouwwerk voor u te plaatsen op de gewenste plek.

 

Bezorgen

Bezorging doen we met eigen vervoer of wordt uitbesteed aan ons vaste transportbedrijf.